Accés Vertical a la Petzl RopeTrip 2018

Un any més, l’equip d’Accés Vertical ha tingut la gran oportunitat de participar en una de les competicions més divertides i emocionants que se celebren en relació amb els treballs verticals. Organitzada per Petzl, te com a objectiu reunir a professionals dels treballs amb corda de tot el mon entorn a un desafiament competitiu d’accés amb cordes i un simposi tècnic.

El Petzl RopeTrip Internacional se celebrarà a Duisburg (Alemanya) el pròxim Juny i ha estat aquest passat 20 i 21 d’abril quan s’ha celebrat l’antesala a l’edició internacional, sent el premi un pas directe a la competició internacional.

Juntament amb altres professionals del sector i equips com els cossos de seguretat entre ells els Bombers i els Mossos d’Esquadra, Accés Vertical va poder gaudir d’una competició amistosa i molt competitiva on principalment es podien posar en comú habilitats i compartir les diferents experiències sobre les tècniques que cada equip empra en el seu dia a dia.

Seguretat, diversió i un gran treball en equip son les claus d’aquesta competició que buscava reunir als amants del treball d’alçada, posant a prova tota la seva destresa, força i habilitat.

Agrair a la firma PETZL per continuar apostant en competicions d’aquest nivell i esperem poder repetir un cop més l’any que ve!

Ens veiem com sempre a les altures!!!!

#somosacces #ropeaccessbarcelona