THE INACCESSIBLE

ACCESS

EL PRINCIPAL ACTIU SÓN LES

PERSONES

INNOVADORES

SOLUCIONS

IMPOSSIBLES

NO HI HA REPTES

LA SINGULARITAT

DEL NOSTRE TREBALL

DIFERENTS

ENS FA SER

APOSTEM

PER LA INNOVACIÓ

REFERENTS

EN EL SECTOR

ENS ADAPTEM

A QUALSEVOL ENTORN

Accés Vertical, treballs en alçada

Accés Vertical neix l’any 2005 per donar solucions a projectes en entorns de difícil accés, així com el disseny i implantació de sistemes de seguretat en alçada.

Consolidada com empresa de referència en el sector, donar servei a nivell nacional realitzant operacions a les zones més remotes en els sectors de l’indústria petrolífera, nuclear, química, eòlica, minera, naval, d’obra civil i edificació sempre sota el prisma de la seguretat, la qualitat i la rigurositat en totes les nostres actuacions.

Formada per enginyers de l’edificació, tècnics superiors en prevenció de riscos laborals i tècnics de treballs en alçada, fan un equip singular capaç de dur a terme qualsevol repte.

Invertir en una formació continuada de tots els nostres tècnics, la utilització dels millors materials i l’obtenció de les certificacions més exigents, garantitza l’excel·lència en totes les nostres intervencions.

“La confiança dels nostres clients és la nostra millor garantia.”

FORMACIÓ TREBALLS VERTICALS

¿COM GESTIONEM CADA PROJECTE?

Aplicant experiència, talent, professionalitat i organització.

Optimització

Realitzar la majoria de les nostres actuacions utilitzant tècniques d’accés mitjançant cordes, ens permet optimitzar els costos dels projectes.

¿Té alguna pregunta?

Els nostre equip està a la seva disposició per atendre qualsevol consulta que pugui tenir. L’invitem a contactar amb nosaltres…

Ultimes notícies

empresa de trabajos verticales en barcelona
empresa de trabajos verticales en barcelona
puesta-a-punto-invierno-acces-vertical
líneas de vida barcelona