Com és conegut, l’equip ACCÉS és sent molt identificat amb la nostra ciutat, ja que és la que ens a vist créixer i és on desenvolupem gran part de la nostra activitat. Tant és així que portem com estendard el hashtag #sombarcelona, i si, som i formem part d’aquesta gran comunitat de persones que conviuen en aquesta magnífica, diversa i moderna ciutat del sud d’Europa.

 

Aquesta vegada, ha col·laborat en la implantació dels sistemes ornamentals del Festival «Llum Bcn Poblenou», un festival que, com el seu nom indica, es desplega al mític barri del Poblenou, una zona que està experimentant un transcendent procés de transformació per convertís en un nou districte tecnològic, d’innovació i creació. Llum BCN 2018 compta amb la participació de grans videoartistes, creadors, dissenyadors i un sense fi de performans i espectacles que faran les delícies dels assistents. Una de les presentacions més cridaneres i on Accés Vertical ha tingut una rellevant participació ha estat en la transformació d’espais, tasca que ha estat desenvolupada conjuntament amb estudiants de la nostra ciutat i artistes arribats de molts indrets.

  

  

Val a dir que la transformació dels edificis i carres resulten impressionants, i de nit semblen cobrar vida aportant colors i llums que realcen i reivindiquen Barcelona com una ciutat extravertida, inclusiva en tots els aspectes i oberta al món.

#sombarcelona

#somacces