ACCÉS VERTICAL, contra la desnutrició infantil

Finalitzen les jornades solidàries organitzades per PROIDE i la SALLE GRÀCIA, on s’engloben activitats esportives, lúdiques i culturals dirigides a recaptar fons destinats a menjadors infantils de les escoles del nord de Togo ( Àfrica ).

El passat dissabte 23 d’Abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, es va organitzar una tómbola solidaria on empreses i entitats col·laboren de forma totalment altruista aportant productes que posteriorment és sortejaran a la mateixa.

L’equip d’Accés Vertical conscienciat amb la desnutrició infantil del planeta, va col·laborar a disminuir aquestes desigualtats aporta’n material que finalment es va posar en el sorteig de la jornada, on tots els beneficis van ser destinats a la lluita contra aquest problema mundial que ens afecta a tots.

Des de Accés Vertical volem agrair a totes les persones i entitats que van fer possible aquesta iniciativa i convidem a tots els nostres amics i col·laboradors a fer-se partícips d’aquests tipus d’iniciatives pel be dels nostres nens.