Bonificació de Cursos de Formació

¿Puc bonificar la formació?
Totes les empreses disposen d’un crèdit de formació per dur a terme accions de Formació Professional. El Fons Social Europeu disposa una quantitat en funció de les característica de l’empresa i la Fundació Tripartita s’encarrega de gestionar aquests fons.
Qui se’n pot beneficiar?

Qualsevol empresa que vulgui formar treballadors que estiguin inscrits al Règim General.
Qui ha de fer la gestió?
ACCÉS SEGURETAT VERTICAL s’encarrega de fer tota la gestió per facilitar la formació d’empreses.

Procediment per la subvenció dels cursos

A mode de context, comentar que la Fundació Tripartita és la entitat que coordina i garanteix la correcta aplicació de les subvencions que ofereix el Fons Social Europeu per a la Formació Professional.
En el document adjunt “INFORMACIÓN GENERAL” s’explica en profunditat les característiques generals de l’aplicació de la subvenció per a la Formació Professional.

Per conèixer en profunditat el crèdit disponible de la seva empresa, és necessari completar, firmar i retornar per correu electrònic el document “CONTRATO AFILIACIÓN”. Aquest document, que no li suposa cap obligació, ens permet realitzar la consulta de la quantitat que la seva empresa té disponible per a accions formatives.

Posteriorment, només és necessari enviar el document “FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN” de l’acció formativa concreta i nosaltres ens encarregarem de gestionar el curs amb la Fundació Tripartita. (És necessària una antel·lació de 10 dies per gestionar la bonificació del curs).

Un cop realitzada la formació, rebrà un informe complet de l’aplicació de la subvenció i dels costos associats a la mateixa així com les indicacions pertinents per la deducció de la subvenció de les cotitzacions en Seguros Socials.

CURSOS ANETVA

Programa formtaiu acreditat per la Asociación
Nacional de Empresas de Trabajos Verticales:

 CURSO OF BASIC

 CURSO OF II

 CURSO OF III

 MONOGRÁFICOS


ALTRES CURSOS

A més disposem d’un extens catàleg de cursos específics per a treballs verticals i en altura.

CURSOS GENERALS

DOCUMENTACIÓ

Aquí disposa dels documents
necessaris per a la inscripció al curs:

PROGRAMA FORMATIVO

 FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN


logo_fundacio_tripartita

Documentació per a la bonificació a través
de la Fundació Tripartita:

 INFORMACIÓN GENERAL

 CONTRATO AFILIACIÓN

 SIMULADOR DE CRÉDITO