El nostre equip és plenament conscient que la responsabilitat social corporativa traspassa qualsevol tipus de departament. Per això, ahir l’equip tècnic juntament amb el de producció es van unir per emplenar d’il·lusió l’Hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona. Enguany em realitzat diferents campanyes d’ajuda destinant part dels nostres beneficis a la realització d’accions socials amb la finalitat de retornar a la societat això que aquesta ens ofereix.

En aquest cas ens vam posar amb contacte amb el Pare Noel i els seus elfs per demanar lis que baixessin fent un ràpel des de la 15a planta del mateix edifici de l’hospital i crear així una arribada original que a il·lusionat als nens, famílies i professionals sanitaris que esperaven el descens. Un cop a terra, el nostre Pare Noel i el seu equip d’Elfs, a repartit regals a tots els nens que es troben ingressats durant aquestes dates. Un d’ells és l’Anna, una nena de quatre anys que feia tot el dia que buscava des de la seva finestra al famós Pare Noel i que s’ha omplert d’esperança quan aquest ha entrat per la porta de la seva habitació per fer entrega del seu regal.

   

Finalment agrair a tot l’equip de l’Hospital de la Vall d’Hebron per facilitar l’accés a seguir realitzant aquest tipus d’accions solidàries i a tots els medis de comunicació per cobrir i difondre aquest tipus de notícies.