ACCÉS I EL SECTOR EÒLIC

Arran de les pujades de temperatura el sector Eòlic inicia les tasques de manteniment i que millor que aplicar les tècniques de treballs verticals i en alçada per realitzar-les amb totes les garanties.

Accés Vertical soci actiu de EOLICAT ( Asociació Eòlica de Catalunya ),realitza tot tipus de manteniments en parcs eòlics com són la instal·lació de sistemes contra caigudes tipus UNE EN 353/1, revisions periòdiques de les línies de vida verticals, inspeccions i informes tècnics EOW & 3rd Party, laminat i reparació de pales, neteja d’interiors i exteriors, assajos no destructius així com qualsevol tipus de manteniments.

   

   

El nostre equip humà està format per als majors estàndards de seguretat i reconeguts per als mòduls GWO “Global Wind Organization”, ANETVA “Asociación Nacional de Trabajos Verticales” i ECRA ” European Committe for Rope Access “.

Finalment val a dir que fa uns dies la Eurocámara ( new ) va aprovar amb un recolzament massiu, elevar del 27% al 35% l’energia renovable fins al 2030, això no sols beneficia a les empreses que treballem en el sector, sinó, al conjunt de la ciutadania que veurà millorar en pocs anys la salut mediambiental del nostre territori.

En veiem per les alçades!